“Deans the label treasureboxes as timeless memorials”.

Gepubliceerd op 19 februari 2024 om 16:47

De treasureboxes van Deans the label zijn niet met een bepaald doel gemaakt, waar ze voor gebruikt zouden moeten worden. De één gebruikt ze als sieradendoosje, ringendoosje, haarlokjes doosje, eerste tandjes doosje, waxinelichthouder…
Of gewoon als decoratie, omdat ze zo mooi zijn.

“Je hebt gewoon echt weinig leuke urnen. En de meeste zijn echt mega duur, maar helemaal niet van nu!”

 

Nou krijgen we steeds vaker de vraag of de treasureboxes van Deans the label gebruikt kunnen worden om het as van dierbaren in te bewaren. Ik had hier zelf niet zo snel aan gedacht, maar vond het wel een heel mooi idee om hiermee te kunnen helpen. 

“Ik vind deze doosjes zó leuk. Mijn moeder is 1,5 jaar geleden overleden en ik heb nog steeds niks geschikts gevonden om een beetje van haar as in te bewaren. Nu zie ik deze weer voorbijkomen en dit zou eigenlijk zo mooi zijn bij de rest van de spulletjes. Misschien een gekke vraag, maar zijn deze luchtdicht of zou je er iets in kunnen stoppen? Als je as ergens in doet moet het goed dicht kunnen of in iets zitten wat luchtdicht is volgens mij.”

De eerste vraag was al snel, zijn de treasureboxes luchtdicht? Nee.. dat zijn ze niet. Maar problemen zijn er om op te lossen. Het as kan namelijk in een luchtdichtzakje bewaard worden om vervolgens in een treasurebox naar keuze te bewaren.

 

Dat ik met Deans the label een heel mini klein stukje kan helpen bij de rouwverwerking met mijn eigen ontworpen treasureboxes. Hoe mooi is dat?

 

“Lieve Vera, dank voor je hulp en betrokkenheid. Het is heel erg mooi, precies wat we voor ogen hadden.
Het kaarsje brandt iedere dag. Veel dank!.”

 

with love, Vera (Deans the label)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.